EERST KOFFIE!

Ik wil je graag spreken. En jij mij vast ook…

‘Wat is je vraag’, ‘waar wil je naartoe’ en ‘hoe heb je de boel nu georganiseerd’? Ik ga je van alles vragen om een goede inschatting te maken. Zo voelen we vanzelf of er een match & een klik is.
Geen toegevoegde waarde? Doen we het niet. Dan kan ik je meestal toch nog helpen door je door te verwijzen. Dit gesprek gaat sowieso nuttig voor je zijn. Fijn zo'n netwerk...

 

PLAN EN KOSTEN

Een tussenstap, maar toch: meestal heb ik binnen een week een grove inschatting van plan, planning en kosten. Altijd bespreekbaar… Maar de ‘go’ of ‘no go’ is nu aan jou.

UITWERKING & VERWACHTING

Om het plan in detail te kunnen maken kost vaak wat langer. Ik heb toegang tot data en mensen nodig. Meestal kom ik binnen enkele weken bij je terug met een detailplan en plan van aanpak inclusief tijdsplanning en kosten.

Ik ga altijd uit van wat er al is… Vaak kan je bestaande dingen al zoveel beter maken. Ik geef aan wat je aan resultaat kan verwachten. Nu krijg je er echt zin in ;-)

 

ACTIE! WE GAAN HET DOEN...

In sommige gevallen ben ik vaak op de werkvloer. Bijvoorbeeld omdat dat de wens is, om meer gevoel te krijgen bij jullie business, om onderzoek binnen de organisatie te doen (ik gebruik de methode ‘Grip op Groei’) of als er teams moeten worden gebouwd of getraind.

Soms is juist de afstand beter en zie je me eens per maand; als ik kom rapporteren. Bijvoorbeeld als het om een externe (online)campagne gaat.
Vaak is het een meer hybride vorm.

RAPPORTAGE EN OVERLEG

Maandelijks rapporteer ik. Hoe? In overleg. Ik hou zelfs van presentatievormen, duidelijk, kort en eenvoudig. Deze presentaties deel ik weer met je. Zo heb je alles bij elkaar.

Ik rapporteer niet alleen wat we doen, maar ook welke resultaten we meten (als we dat doen) en wat de stappen zijn komende maand.

Vaak leveren mijn rapportages grote inzichten op. Bijvoorbeeld welke producten of diensten worden gezocht, maar niet goed gevonden. Niet alleen marketing en communicatie mensen worden hier blij van. Hier kunnen we uren over bomen… let maar op.

 

KWARTAAL FEEDBACK (gratis)

Marketing, en zeker online, is een vak van voortschrijdende inzichten. Meer data, meer ervaring… maar ook: meer feedback.

Twee keer per kwartaal leg ik elke casus (mits jouw toestemming) daarom voor aan een groep ondernemers uit mijn vakgebied en aangrenzende gebieden. Ondernemende marketing/communicatie specialisten, organisaties adviseurs, coaches en trainers... Als het maar mensen zijn die elkaar graag scherp houden.

Onderling komen we met tips, vragen, ideeën, aanvullingen… Zo voorkomen we tunnelvisie, beperkingen en blinde vlekken bij elkaar. Kost jou niks extra, krijg je er gewoon bij.

EINDE PROJECT?

Projecten zijn soms gewoon ten einde. Prima. Even goede vrienden... Maar soms gaan dingen niet zoals gepland. Corona, bankencrisis, operationele veranderingen, andere keuzes.

Moet of wil je stoppen: ik hanteer 1 kalendermaand opzegtermijn om dingen netjes af te ronden en over te dragen waar nodig. Keep it simple, nooit gedoe.

Heb ik je interesse gewekt? Vraag je je af of jou plan bij mij past? Stuur me een bericht of bel me en laten we een kop koffie drinken. Daar komen we samen zo uit. Is de match niet goed? Dan kan ik je altijd doorverwijzen.